Scanstrut

Installation Solutions for Marine Electronics

Scanstrut Scanpod

Scanstrut erbjuder ett mängd olika varianter av Scanpods som används till att installera instrument och skärmar från alla ledande varumärken. Scanpod-serien erbjuder en modern stil och ett unikt tätnings- och fixeringssystem för att ge fullt instrumentskydd. Scanstruts produkter säkerställer att du får den allra högsta kvalitetsinstallationen på marknaden och uppnår den perfekta betraktningsvinkeln för din elektronik varje gång.

Det finns fem olika typer av podar beroende på vilken fastsättning man önskar:

Helm
Deck
Rail
Arm
Mast

För mer information och för jämförelse av olika modeller kan du läsa mer på vår produktsida eller Scanstruts guide.

Scanstrut DS-H10

Scanstrut DS-H10

Innehåll DS-H10

Scanstrut DS-H10 kabelgenomförning


DS-H10 från Scanstrut- är den ultimata vattentäta kabelgenomföringen för horisontell montering. Denna eleganta, lågprofilsdesignade kabelgenomförare är snabb och enkel att installera och kräver ingen tätningsmedel på grund av sin innovativa kompakta tätningskomprimeringssystem , som testas till IPX6 & IPX7.

DS-H10 är byggd av högsta kvalitet komponenter och innehåller flera förborrade och delade tätningsstorlekar , som garanterar perfekt passform för varje installation. Scanstrut Cable Seal Range är den enda vattentäta och felsäkra lösning för installation av dina kablar.

 För kablar från 6-10mm
Testad enligt IPX6 & IPX7
Inget tätningsmedel krävs
Snabb och enkel installation vattentät
Byggd med högsta betyg komponenterna
Lätt att installera i trånga utrymmen med en skruvmejsel

DS30-S

Scanstruts urval av lösningar för kabeldragning eliminerar tidskrävande, undermålig dragning av kablar och kladdigt tätningsmedel. Tack vare deras unika design kan du uppnå en 100% vattentät installation av dina antenn- och lanternkablar.

Scanstrut USB-laddare med dubbla uttag

Scanstrut vattentät USB-laddare med dubbla uttag (12-24V) är det perfekta sättet att ladda dina enheter ombord, oavsett väder. Perfekt för kajaker, rib-, segel- och motorbåtar i alla storlekar. Den kompakta designen och det lilla hålet för infälld montering gör att uttaget kan sitta nästan var som helst ombord. Med denna USB-laddare går det att ladda upp till två enheter samtidigt. Passar till telefoner, plattor, fiskeekolod , plottrar och mer!

Scanstrut USB-laddare SC-USB-01