Marina värmare

För att kunna förlänga din säsong på sjön och behålla komforten även under de kallare årstiderna rekommenderar vi att du skaffar en värmare till båten. När den svenska högsommaren är slut dröjer det inte länge innan luften blir fuktigare och kvällarna känns betydligt svalare. För en mysigare sensommar med behagligt klimat i båten gör du rätt i att skaffa en värmare.

I vårt sortiment av båtvärmare från märket Eberspächer finns både vatten- och luftvärmare. Våra vattenburna båtvärmare, av modellen Hydronic, kan även värma motorn och generera varmvatten. De luftburna Airtronic-värmarnas senaste modell är tystare och effektiva är föregående modeller. Du får snabbare värme till en lägre strömförbrukning. Fördelen med en luftburen båtvärmare är just att båtens innerutrymme värms upp snabbare vilket också gör att det är lättare att få bort fukt i båten. Under varma dagar kan luftvärmaren även användas som ventilation.

Båtvärmaren drivs av bränslet i båtens tank. Vilken värmare du väljer till din båt avgör främst båtens storlek. Oavsett vilket värmesystem du väljer får du en båtvärmare som är effektiv, tystgående och genererar värme både ström- och bränslesnålt. Utöver båtvärmare hittar du även alla tillbehör du kan tänkas behöva såsom Isotherm fläktpaket, ventiler, slangar, galler och anslutningar.

Airtronic

Eberspächer Luftvärmare

Värmaren drivs av bränsle från båtens tank eller separat. Fläkten suger in luft som upphettas och blåser sedan ut den varma luften i önskade utrymmen. Luftvärmarsystemet är mycket effektivt, det är både ström & bränslesnålt samt tystgående. Varma dagar kan även fläkten användas för ventilation.

Airtronic

Airtronic luftvärmare är perfekta för eftermontering i din båt. De förbrukar också lite bränsle och elektricitet samtidigt som de erbjuder dig den bästa komforten. Denna tåliga och tysta båtvärmare från Eberspächer är särskilt snabb på att tillförlitligt värma upp inomhusluften, avfukta inredningen och förhindra bildandet av kondens.

Eberspächer Vattenvärmare

Med Hydronic vattenvärmare från Eberspächer kan du alltid säkerställa det perfekta klimatet på din segelbåt eller motorbåt. Hytten är alltid optimalt uppvärmd, och du kan ta en varm dusch. Ditt vatten har garanterat precis rätt temperatur och tack vare förvärmning slipper du slitage på din motor. Eberspächer varmvattenberedare är som den centralvärme som finns i ditt hem. Med kontinuerlig värme via konvektorer och i kombination med varmvattenpanna drar du nytta av maximal komfort. Eberspächers omfattande produktportfölj erbjuder dig den rätta lösningen för varje typ av båt och varje värmebehov, från 5 kW till 35 kW värmeprestanda.

Easystart pro

Easystart Pro

Kontrollenhet för fast installation framtagen för värmare som baseras på teknik med Eberspächer CAN-bus. Ytterligare funktioner:
Integrerad temperatursensor

  • Timer: 3 program inom 7 dygn med repetering
  • Direktstart & stopp med "long press-funktion"
  • Val av driftsläge (uppvärmning eller ventilation)
  • Justerbar driftstid
  • Diagnosfunktion
  • Pro enheter tillverkade 2020/34 fungerar med Easystart Web 7.1 tillsammans  med adapterkabel (221000352700)