Raymarine

Raymarine är ett ledande varumärke inom marinelektronik. Lång och gedigen erfarenhet ger kvalitativa produkter som kompletterar varandra i system. I Raymarines portfölj finns det något för alla oavsett om man är nybörjare eller proffs, har stor eller liten båt.

Som standard erbjuder Raymarine en tvåårig garanti. Denna kan dock utökas till 3 år genom att du registrerar din nyköpta produkt online. Inom 90 dagar efter köpet registrerar du produktens modellnummer och serienummer här.

Nedan finns produktgrupperna kategoriserade. Genom att klicka på valfri produktgrupp kan du läsa mer om dessa specifika produkter.

Behöver du reparation eller service på dina Raymarine-produkter kan du läsa mer under service.

Raymarine Axiom 2 pro

AXIOM 2 Pro

Axiom 2 Pro är den senaste kartplottern från Raymarine.

Kom igång snabbt med Axiom 2 Pro:s kraftfulla 6-kärniga processor. Kartplotter, radar, autopilot och video integreras sömlöst och snabbare med det superintuitiva operativsystemet LightHouse.

Axiom 2 Pro:s HydroTough™ nanobeläggningsteknik avvisar vatten för tillförlitlig pekskärmskontroll, förbättrade färger och utmärkt synlighet i solljus.

Smart bakgrundsbelysning och en sensor för omgivningsljus justerar automatiskt displayens ljusstyrka för ljusförhållandena dagtid och kvällstid.

Planera och rita upp din kurs med HybridTouch™-kontroll och ta kommandot med tillförlitlig knappsatsstyrning i grov sjö.

Anpassa din Axiom 2 Pro med utbytbara knappsatser. Välj en dedikerad Evolution autopilot-knappsats eller funktionsknappar som kan programmeras av användaren.

Med två RayNet Ethernet-portar och NMEA2000 kan du skapa ett Axiom 2 Pro-system med flera Axiom-displayer, fiskesökarmoduler, marinradar, autopilot, värme- och videokameror.

Raymarine Lighthouse-sjökort

LightHouse-sjökorten innebär en ny nivå av tydlighet för GPS-navigering till sjöss. Sjökorten, som skapats utifrån officiella källor för hydrografiska kartor, erbjuder maximal läsbarhet, intuitiv navigering och överlägsen sjökortskvalitet. Fyra olika färgpaletter ger bästa möjliga visning dygnet runt, och med reglagen för kartsymboler kan du anpassa kartorna efter dina personliga preferenser.

Nu med förbättrad styrning av kartsymboler. Du kan ändra storleken på sjömärken och andra ikoner för att få en bättre kontroll över sjökortets detaljer.

Färgteman för dagsljus, starkt solljus, skymning eller natt optimerar sjökortsbilden för olika ljusförhållande och gör den behagligare att titta på.
Välj det sjökort du föredrar och växla mellan den informationsrika visningen med LightHouse Leisure Chart för fritidsbruk och den officiella visningen för professionellt bruk.

Prenumerera på LightHouse-sjökort Premium och få tillgång till regelbundna sjökortsuppdateringar, ett utökat bibliotek över intressepunkter (POI) samt förbättrade satellitbilder för effektiv och sofistikerad marin navigering.

Raymarine Lighthouse sjökort

Raymarine CAM300

Raymarine CAM300

CAM300 mini IP-kamera för dag/natt med ultrabrett synfält, utformat för Raymarines Axiom-kartplottrar. Kameran CAM300, som är utrustad med en HD-videosensor, omvandlar Axiom till ett kraftfullt videoövervakningssystem ombord. Använd CAM300 för att övervaka blinda fläckar, checka in på besättningen eller titta på och spela in all fiskeaktivitet från styrpulten. Kombinera CAM300 med Raymarines AR200-sensor och fatta smartare navigeringsbeslut med hjälp av ClearCruise förstärkt verklighet för att överlagra AIS-mål, waypoints och kartobjekt på Axioms videodisplay.

Kameran är enkel att installera med antingen en 12-volts direktanslutning eller en enda PoE-kabel.

Robust IP66-kapsling
Synlighet i svagt ljus på upp till 33 fot
Kompakt storlek, höjd 58 mm
HD-Bilder
Flexibla effektinställningar

 

LÄNKAR

Läs mer på Raymarine sveriges sida här.


PRESS