Efoy Bränslecell

Med EFOY bränslecell har du alltid din egen kompakta elgenerator med dig och är helt oberoende av elnätet. Den laddar helt automatiskt alla vanliga 12 eller 24 V batterityper tillförlitligt, tyst och på ett miljövänligt sätt. Oavsett om du är i en husbil, på en båt eller i en friggebod eller stuga, bestämmer du var bränslecellen ska vara installerad. En bränslecell omvandlar metanol till elenergi med enbart en liten mängd koldioxid och vattenånga som restprodukt.

Mycket kraft på ett litet utrymme.

Med en vikt på endast cirka 6 kg (13,2 lbs) och 27,5 cm hög är den ett rymdmirakel. Tack vare sin kompakta design kan EFOY installeras var som helst för att spara utrymme.

Kraft i alla väder:

Inget mer svettande i solen. Bränslecellen producerar alltid ström, till skillnad från solpaneler eller vindgeneratorer, vilket gör att du även vid dåligt väder, eller under långa vinterperioder, alltid är förberedd. Du kan också kombinera solenergi med din bränslecell för fler alternativ.

Helt bekymmersfritt!

Denna bränslecell laddar ditt batteri helt automatiskt och kräver inget underhåll för att göra det. Den slås på när batteriet behöver laddas och stängs av igen när batteriet är fullt, du behöver bara byta bränslepatron när den är tom.

Funktion

En EFOY COMFORT laddar upp fordonsbatteriet helautomatiskt.Den integrerade laddningsregulatorn övervakar permanent laddningsnivån i 12 V-batteriet. Därmed har du alltid välfyllda energireserver – dina batterier håller även mycket längre eftersom den kontinuerliga uppladdningen skyddar dem mot skadlig djupurladdning. Vid behov startar EFOY COMFORT automatiskt och slår därefter ifrån när batteriet har laddats. Med hjälp av en växelriktare kan du även ansluta 230 V-utrustning.

EFOY tankpatron

myEFOY - EFOY-appens styrfunktion

Gör din smartphone eller surfplatta till fjärrkontroll för din EFOY COMFORT med myEFOY-funktionen i EFOY-appen. Välj driftinställning med ett knapptryck och läs översiktligt av alla viktiga data för din bränslecell, tankpatron och batteri.

Intressant statistik som t.ex. bränslecellens dagsförbrukning eller genomsnittlig dagsförbrukning visas överskådligt i appen. För att styra din EFOY COMFORT med myEFOY behöver du EFOY bluetootadaptern, EFOY-appen (från Android 4.4 och iOS 8.0; Bluetooth 4.0 kompatibel) och senaste inbyggda programvaruversionen för din EFOY COMFORT 15.13.