När du handlar hos oss bidrar du till att vi kan upprätthålla service och support

Help us to help you!

Om oss

RamNav är ett dotterbolag till Ramantenn som startade 1926 och som arbetar främst med yrkessjöfart (www.ramantenn.se). Detta innebär att vi på Ramnav har en lång erfarenhet av branschen. RamNav startades 2000 för att kunna prioritera fritidsbåtar. Vi är lokaliserade i västra Göteborg, ett stenkast från 95% av Göteborgs hamnar. Det är lätt att ta sig till oss med både bil och spårvagn. I våra lokaler på Knipplagatan 12 har vi butik med Showroom och serviceverkstad.  

Varför oss?

Vi erbjuder nya produkter som många andra, men vad vi kan erbjuda mer är lång erfarenhet och tekniskt kunnande. Vår installatör utför installationer ombord av alla produkter i vårt sortiment. Ramnav är certifierade Raymarine-installatörer, vilket innebär att Raymarine erbjuder ombord garanti på produkter som installerats av oss. Från oss får du också god support om det skulle uppstå problem. Dessutom tillhandahåller vi inte minst tillbehör som kablage, beslag och pods för att underlätta din installation. Vi har ett lager av reservdelar när och om du behöver till dina äldre instrumentsystem. Vår långa erfarenhet gör att vi oftast kan laga dina gamla grejer. Finns det bara reservdelar att tillgå brukar vi kunna lösa problemet. Vi är mycket måna om din kundnöjdhet och försöker i största mån ge våra kunder den support och hjälp som krävs. Ramnav kanske inte alltid har det lägsta priset på marknaden, vilket då beror på att vi finns med under hela processen från planering till användning av din nya produkt. Hos oss kan du känna dig trygg med att du får support.
Vi sätter alltid dig som RamNav-kund högst.
Välkommen!

Specialanpassningar

Ramnav erbjuder specialanpassade adapterplattor och elpaneler. Läs mer på sidan specialanpassningar / tjänster.

Vår butik

AB RamNav ligger centralt placerat vid Älvsborgsbron, Kungstens Industriområde med 10 min. bilfärd från de flesta hamnar i området.

Öppettider: Måndag - Torsdag 08.00 - 17.00, Fredag 08.00-16.00, Lunch 12-13

Avikande öppetider: 6/6 Torsdag: Stängt, 20/6 Torsdag: 8.00-16.00, 21/6 Midsommarafton: Stängt

AB RamNav | Knipplagatan 12 | 414 74 GÖTEBORG

Kontakta oss

Telefon: 031-775 87 00
E-post: info@ramnav.se

Under högsäsong når du enklast våra tekniker och helpdesk via e-mail där du så noga det går anger en detaljerad beskrivning av problemet för att vi ska kunna ge dig rätt information vid första svaret.

Leveransadress service/reparation:

AB Ramnav
Knipplagatan 12
41474 Göteborg

Telefon: 031-775 87 00
E-post: info@ramnav.se

Använd alltid tjänsten utkörning om ni skickar som företagspaket. Risken är annars att ditt paket hamnar hos ett postombud, vilket försenar hanteringstiden med några dagar. Fyll gärna i denna följesedel och bifoga till din service/reparation.