Om du uppskattar att ha någon vid din sida före, under och efter en installation ska du vända dig till oss på Ramnav!

Hos oss på Ramnav får ni få hjälp med specialanpassade lösningar, planering inför utbyte av instrument, installationer och reparationer. Vi reparerar instrument dels i vår verkstad på Knipplagatan i Göteborg och dels ombord på din båt.

Några exempel på specialanpassade lösningar är adapterplattor i metall eller plast för byte mellan olika storlekar av instrument. Hos oss kan du beställa måttanpassade adapterplattor. Metallplattorna pulverlackeras efter önskemål.

Vi tillverkar även elpaneler efter behov och önskemål.

Vi är certifierade Raymarine-installatörer, vilket innebär att du har ombordgaranti enligt Raymarines riktlinjer när vi har utfört installationen.

Kontakta oss på telefon eller mejl och berätta hur vi kan hjälpa dig i ditt projekt. Vi hjälper hjärna till oavsett om det är enstaka instrument som ska bytas eller hela system som ska bytas.


Måttbeställda adapterplattor

Raymarine erbjuder en mängd olika adapterplattor för montering i befintliga hål ombord på båten. De erbjuder dock bara plattor för vissa specifika modeller. När det inte finns någon färdig platta att använda kan vi måttanpassa adapterplattan för att passa ombord på just din båt.

Adapterplatta C/E80 till Axiom9 & RMK10

Exempelbilder på adapterplattor

Före

Efter

Förebild installation

Bild före installation av ny plotter

Efter installation

Bild efter installation av ny plotter


Specialbyggda elpaneler

Om elpanelen du önskar inte finns att köpa kan vi skräddarsy elpaneler helt enligt era önskemål dels vad gäller storlek på panel och dels innehållet.

Elpanel påslagen

Samma elpanel med olika layouter som är specialanpassad till en Dehler 33 / Hanse.


Planering av system

Inför ett systembyte eller nyinstallationer hjälper vi till att skräddarsy system. Kontakta oss för genomgång och ritningar. Genom att anlita Ramnav tidigt i processen säkerställer du att du får professionell hjälp. Oavsett om det bara är enstaka instrument som ska bytas eller om det är en större installation är det bra att konsultera oss för att säkerställa att alla parametrar blir rätt. Detta för att du ska få ett så optimalt system som möjligt.

Exempel på ritning vid nyinstallation

 

LÄNKAR

 


PRESS