Dräger varumärke
Dräger alkotest 4000

Dräger Alcotest 4000

Det här är det självklara valet för dig som vill ha en säker alkotestare för dig själv och dina närmaste. Du kan diskret göra mätning när som helst, var som helst och får alltid trygga säkra besked . Den är precis lika säker som alla de övriga alkotestarna Dräger tillverkar och som används av svenska polisen sedan 2005, men smidigare i formatet och enklare att använda.

Alla Drägers alkotestare tillverkas i Tyskland och de har hög kvalité.

Alkotestaren ska kalibreras 1 gång per år för att säkerställa att instrumentet mäter på ett korrekt sätt.

Alcotest 4000 är utrustad med batterilucka vilket möjliggör att användaren själv kan byta batteri

Dräger Alcotest 6000

Professionell alkotest för att utföra tester inom regelverk för t.ex. företagshälsovård, HR eller där man utför alkotest på annan person. Mätaren levererar extremt tillförlitliga mätresultat och är godkänd enligt EU-standarderna EN16280 och EN15964. Tillverkad med hög kvalitetskontroll i Tyskland. Med hygieniskt utformade och paketerade munstycken samt en mängd olika typer av provtagningar. Utöver ett blåstest kan man även använda s.k. snifftest, där man detekterar eventuell alkohol i omgivningsluften, vilken är användbart på personer som inte är samarbetsvilliga eller kontaktbara. Kan även användas för passiv testning av t.ex. medvetslösa personer. Med inbyggd minnesfunktion, som lagrar de 100 senast utförda testerna.

Dräger 6000 har ett kalibreringsintervall på maximalt 12 månader, men bör kalibreras oftare vid intensiv användning. IP52-klassad och mäter i temperaturer från -5 till +50 °C. Mätområde: 0-5 ‰

Dräger 6000

Dräger kalibrering

Kalibrering och Service

För att vara tillförlitlig behöver alkoholtestarna kalibreras 1 gång per år. Vi på Ramnav utför kalibrering, service samt batteribyten. Välkommen in med din enhet.

UTFORSKA


PRESS