SunPower® Flexible Panels

Kraftfull och Flexibel
Tillverkad med SunPowers högsta effektivitet * Maxeon® solceller, levererar våra bärbara solpaneler den mest effektiva och högsta laddningskapaciteten i sin produktklass *. Vi tillverkar varje panel med ett högkvalitativt, lättviktigt polymermaterial, vilket möjliggör enkel transport, installation och flexibilitet upp till 30 grader. Varje panel kommer med MC4-manliga och kvinnliga kontakter som enkelt kan anslutas till solkompatibla enheter. Anslutningskablarna är enhetsspecifika och säljs separat.

 

Kraftfull

Mer kraft för pengarna. SunPower är idag ledande inom effektiva solpaneler*

Vädertålig

Våra solceller är gjorda med en tjock kopparfundament som klarar hårda väderförhållanden och är nästan ogenomträngliga för korrosion.

Flexibel

Konstruerad med högkvalitativa, lätta polymermaterial, vilket möjliggör enkel transport, installation och panelböjning upp till 30 grader.

Rullbara tunnfilmspaneler

Solcellspanel baserad på CIGS eller så kallad tunnfilm ger överlägsna egenskaper i svagt ljus och vid delvis skuggning, vilket är vanligt i båtar.

Den rullbara 90-wattspanelen är redan en favorit. Den kan enkelt rullas ut på bommen, hängas på mantåget eller sättas på sidan av ruffen (så solen inte skiner in på morgonen och laddar samtidigt morgonsolen in i batteriet utan att du ens behöver vakna). Mycket mångsidig och rullas till 13 cm diameter och läggs på en hylla eller i ett sittbrunnsfack när den inte behövs. Fästs t.ex. med shockcord och små hakar i de sex färdiga öljetterna.