Fiska smartare – Över och under ytan

Kunskap är makt – och Elements CHIRP ekolod/GPS-serie från Raymarine ger dig övertaget när du är på jakt efter fisk och deras habitat. Elements HyperVision™ 1,2 megahertz ekolodsteknik levererar den skarpaste bilden av världen under ytan, och skruvar upp upplösningen hos DownVision, SideVision and RealVision 3D till en ny nivå av precisionsåtergivning och fiskidentifiering, som låter dig se strukturer, vegetation och fisk med enastående naturtrogen tydlighet.

Smarta kartfunktioner

Med stöd för Raymarines LightHouse NC2-kartor med Fishing Hot Spots®, Navionics och C-MAP.

 

Intuitiva reglage

Använd den extra stora waypointtangenten för att markera favoritställena, dessutom finns tre tangenter som användaren kan programmera.

 

Gör dina egna kartor

Raymarine RealBathy™ personlig ekolodsmappning och Navionics SonarCharts Live support.

Högre upplösning med HyperVision™

 • HyperVision använder superhöga frekvenser (1,2 megahertz) och CHIRP-teknik för att ta DownVision, SideVision och RealVision 3D till en högre nivå av precisionsbildtagning
 • HyperVision-läget 1,2 megahertz är optimerat för superhögupplösta bilder upp till 100 fot (30 meter)
 • Slå över till CHIRP-ekolodets standardvärde 350 kHz för högupplösta bilder på längre avstånd upp till 600 fot (180 meter)
 • Elements avancerade CHIRP-ekolod jobbar i högfrekvensområdet 200 kHz för målsökning av fisk, bottenspårning i hög hastighet och på djup upp till 900 fot

HyperVision™ CHIRP-givare

Elements HyperVision-givare är kompakta och lätta att placera tack vare sin allt-i-ett-design. Raymarine erbjuder praktiska monteringsalternativ för akterspegel och genom skrovet för att passa för alla båtar.

Nya givare:

 • HV-100 Allt-i-ett aktermonterad givare
 • HV-300TH Allt-i-ett genom skrovet-givare av plast
 • HV-300THP Allt-i-ett genom skrovet-givare, par för V-formade skrov

 

Anslutningar

 • Ström och NMEA2000
 • Givare

Axiom Pro – högpresterande multifunktionell navigationsdisplay | Raymarine by FLIR

Axiom Pro är konstruerad för befälhavare som vill ha allt. Axiom Pro 9 som finns med RealVision 3D, 1 kW CHIRP-ekolod och Raymarines HybridTouch-kontroll är den nya standarden för allt-i-ett-displayer. Och med en blixtsnabb fyrkärnig processor, en superklar IPS och smart LightHouse OS, levererar Axiom Pro en smidig och intuitiv navigationsupplevelse. Axiom Pro är lätt att bygga ut till ett avancerat navigationsnätverk som innehåller flera Raymarine Axiom-displayer, CHIRP Radar, Evolution autopilot, FLIR teknik för mörkerseende och mycket mer.

RealVision 3D™

Det är lätt att känna igen strukturer och hitta fisken med de verklighetstrogna, tydliga bilderna från RealVision™ 3D-ekolod.

RealVision 3D™ ekolod med GPS

RealVision 3D tillsammans med precisions-GPS bygger upp den mest exakta 3D-modellen i undervattensvärlden i realtid.

Ett äkta 1 kW ekolod

Ett äkta 1 kW ekolod
Inga tricks och knep, ett äkta 1 kW ekolod – inga halvmesyrer när det gäller mål, bete, fisk, språngskikt, etc. på djup till 1500 m.

Följ ekolodsbilderna bakåt

Spola tillbaka, pausa och spela upp registrerad ekolodshistorik för att ta en närmare titt på fisk och strukturer och plotta waypoints enkelt.

Offshore-klassade 1 kW CHIRP

Lägg bara till en kompatibel offshoregivare och upplev den fantastiska tydligheten hos det tvåkanaliga CHIRP-ekolodet.

Känslighetsinställningar på redan registrerade bilder

Justeringar av ekolodets förstärkning, känslighet och filtrering appliceras också på registrerade ekolodsbilder, vilket gör det möjligt att avslöja tidigare dold fisk och struktur.

Low, Medium eller High CHIRP

Axiom Pro 1 kW ekolod erbjuder ett brett spektrum av CHIRP ekolodsband för fiske på djupt, medeldjupt och grunt vatten.

HybridTouch™

Ditt val när det gäller pekskärmsfunktion som på surfplattan eller säker knappstyrning vid grov sjö.

Operativsystemet LightHouse

Snabbt, smidigt och lätt att lära sig. Användargränssnittet i LightHouse 3 är lättläst, tydligt och enkelt att anpassa till livet på sjön.

Custom Key

Du får direkttillgång till din favoritfunktion genom att göra dina egna inställningar med Axiom Pro:s Custom Key.

RMK-10 fjärrstyrd knappsats

Med den sladdanslutna knappsatsen RMK-10 (tillval) kan du styra Axiom Pro överallt ifrån. RMK-10 kan styra en eller flera multifunktionsdisplayer från samma plats.

En kraftfull ny multifunktionsnavigationssystemet från Raymarine. Med inbyggd RealVision 3D ™ ekolod, med den helt nya Lighthouse 3 operativsystem, blixtrande snabb quad core-prestanda. AXIOM kommer att förvandla din tid på vattnet.

Blixtrande snabb prestanda och kraft

Axiom är expanderbar, så dess kapacitet kan växa efter behov. Den stöder hela skalan av Raymarines tillbehör, inklusive Quantum radar, CHIRP ekolod, FLIR värmekameror , ljud integration, instrument, kameror, och Evolution autopilot. Standard Wi-Fi och Bluetooth möjliggör anslutning till de senaste Raymarines appar för surfplattor och smartphones.

New LightHouse 3 OS

New LightHouse 3 OS är snabb och lätt att lära. En tydligt gränssnitt är lätt att personifieras för din stil att navigera.

Optically Bonded LCD

Robust helt i glas display optimerad för infällt eller utanpåliggande montage. Snygg knapplösa design med "swipe-to-power" kontroll.

Snabb 10 Hz 72 Kanal GPS / GLONASS-mottagare för snabba positions uppdateringar med jämn bild förflyttning.

RMK-10 Tangentbord

Den helt bakgrundsbelysning RMK-10 inkluderar dedikerade knappar för hem, meny, zooma in / ut, fönster kontroll, waypoint hantering, makt / ljusstyrka, liksom Evolution autopilot kontroll.
RMK-10 har också samma multivridknappen med den integrerade pilknapparna finns på ES-serien multifunktionsdisplayer
RMK-10 kan vara utanpåliggande eller infälld, och finns med nyckelmattor för horisontell eller vertikal montering. Detta ger dig möjlighet att installera RMK-10 överallt .

Multifunktionsdisplayen är navet i ditt system. Att lägga till extra kontroller är inga problem. Varför inte skaffa en AIS till ditt system.

 • ECI-100 Motor interface
 • AIS700 AIS sändare/mottagande
 • RMK-10 Tangentbord
 •