Bli en Pontos återförsäljare
 
Pontos vinschar är högkvalitativa premiumprodukter, som är inställda på att förändra ersättningsvinschmarknaden i Sverige och i hela Europa.
Hittills denna marknad har varit relativt begränsade. Vinschar är generellt robusta och långvariga och inte ersätts med elektriska vinschar, lika-för-liknande ersättnings resulterar i endast blygsamma vinster i vinsch prestanda. Som ett resultat, de flesta seglare väljer att ersätta vinschar när de måste - när vinschar blir slitna, skadade eller stulna. Om vinsch blir för svårt, kommer vissa ägare ändra sin båt för något mer hanterbart.
Pontos vinschar ta ett steg-förändring vinsch design, vilket tydligt avspeglas i användarnas upplevelse. Snarare än att vara en lika-för-liknande ersättning, Pontos vinschar är en verklig uppgradering, föra en helt ny nivå av prestanda och användarvänlighet. En yacht ägare som ersätter en konventionell 2 hastighet vinsch med en motsvarande storlek Grinder eller trimmer kommer omedelbart att se stora fördelar från sina inköp. Vi räknar därför med stora och växande marknader för Pontos vinschar i Sverige, både i racing och cruising samhällen
 
Racing:
Det är ovanligt att någon ny design i däcksutrustning erbjuder en sådan betydande prestandafördel som Pontos Grinder. The Grinder vinschar förenkla och effektivisera manövrar, omvandla slag- och leverera verkliga fördelar i segelhanteringen på konkurrenskraftiga racing båtar, vare sig short-handed eller fullt besättning. Vi anser att allt fler allvarliga ras båtar kommer att flytta över till Pontos vinschar under de kommande två åren.
 
Cruising:
The Trimmer och Compact vinschar kommer att vara populära uppgraderingar på många cruising båtar, särskilt bland seglare som finner de fysiska kraven för segling allt svårare, men inte har någon önskan att ge upp sin båt. Ett par Trimmer är ett mycket billigare och enklare alternativ till elektriska vinschar, och kan göra det möjligt för många fler medlemmar av en familj att direkt delta i seglingen av båten.
 
Bli Pontos återförsäljare
• Visa Pontos på din webbplats med en länk till vår webbplats
• Visa Pontos marknadsföringsmaterial i din butik / showroom och kunna  demonstrera produkterna
• Ge råd om Pontos produkter till kunder
• Antingen tillhandahålla eller direkta kunder till en lokal behörig passande tjänst
• Främja Pontos produkter genom dina sociala medier och på lokal och nationella evenemang
 
I gengäld kommer vi
• Erbjuda en återförsäljare nivå rabatt på Pontos produkter
• Namnge din verksamhet som en Pontos återförsäljare på vår webbplats
• Håll dig informerad om eventuella produktutvecklingen och lanseringar
• Stöd din försäljning via våra nationella marknadsföring av Pontos produkter

 

trimmer2

 

 

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE 

ANSÖKAN

Mail_802px_1161599_easyicon.net

info@ramnav.se