När du handlar hos oss bidrar du till att vi kan upprätthålla service och support

Help us to help you!

Om oss

RamNav är ett dotterbolag till Ramantenn som startade 1926 och som arbetar främst med yrkessjöfart (www.ramantenn.se). RamNav startades 2000 för att kunna prioritera fritidsbåtar. Vi är lokaliserade i västra Göteborg, ett stenkast från 95% av Göteborgs hamnar. Det är lätt att ta sig både med bil och spårvagn till oss. I våra lokaler på Knipplagatan 12 har vi butik med Showroom och serviceverkstad.  

Varför oss?

Vi erbjuder nya produkter som många andra, vad vi kan erbjuda mer är lång erfarenhet och tekniskt kunnande. Vi utför installation ombord på alla produkter i vårt sortiment. Vi är certifierade Raymarine-installatörer vilket innebär att Raymarine erbjuder ombordgaranti på produkter som installerats av oss. Du får också god support om det skulle uppstå problem och inte minst tillbehör som kablage, beslag och pods för att underlätta din installation. Vi har ett lager av reservdelar när och om du behöver till dina äldre instrumentsystem. Vi kanske inte alltid har lägsta priset men då vet du vad det beror på, vi anser att i totalpriset måste vägas in din kundnöjdhet.
Vi sätter alltid dig som RamNav-kund högst.   Välkommen!

Vår butik

AB RamNav ligger centralt placerat vid Älvsborgsbron, Kungstens Industriområde med 10 min.bilfärd från de flesta hamnar i området.

Öppettider: Måndag - Torsdag 08.00 - 17.00, Fredag 08.00-16.00, Lunch 12-13

Torsdag 26/5 Stängt, Fredag 27/5 Stängt

AB RamNav | Knipplagatan 12 | 414 74 GÖTEBORG

Kontakta oss

Telefon: 031-775 87 00
E-post: info@ramnav.se

Enklast når du våra tekniker och helpdesk via e-mail där du så noga det går anger en detaljerad beskrivning av problemet för att vi ska kunna ge dig rätt information vid första svaret.